© 2019 by Oneska Management en Innovatie 

Tijdens mijn tijd binnen Achmea heb ik mij al vaak mogen bezighouden met innovaties op het gebied van werken en kantoor.

​​

Denk hierbij aan het verder ontwikkelen van "Het nieuwe werken" dat een vervolg heeft gekregen in "Dynamisch werken" en het ontwikkelen van "Gezondheidspleinen".

Mijn drang voor mijn droom en ook om te innoveren op de gebieden van wonen, zorg en welzijn heeft mij in 2016 doen besluiten om samen met 2 Zilveren Kruis collegae On(t)roerend Goed op te zetten. Samen hebben we een mooi en toekomstbestendig bedrijf opgezet.

In 2019 heb ik de grote stap gezet en ben ik alleen doorgegaan met Oneska Management en Innovatie. Dit mede omdat mijn drang naar vrijheid groter werd en ik graag wil innoveren met de kracht van studenten.

Vanaf april heb ik zeer intensief met studenten van o.a. de Hogeschool Utrecht samengewerkt en zijn 2 concepten nu bijna zover om gelanceerd te worden. Dat zijn "Groens Paradijs" en "Gewoon EAZY".

Daarnaast ben ik ook met een groep vastgoed gerelateerde partijen bezig een "Zorgplatform" op te richten met als doel een versnelling te brengen in het aanjagen van nieuwe zorgconcepten en de realisatie van kleinere zorg-/welzijnslocaties.

Innovaties

Onno Kamphuis

Gewoon EAZY

Gewoon EAZY heeft de ambitie om duurzaam, betaalbaar en leefbaar wonen voor iedereen mogelijk te maken. 

Dit doen wij door modulair, circulair en dynamisch te bouwen en te beheren.

Zorgplatform

Zorgplatform heeft de ambitie om nieuwe zorginitiatieven te stimuleren en de realisatie van nieuwe kleinere zorglocaties te versnellen. Dit door specialisten samen te brengen om zo de versnelling te realiseren.

Groens Paradijs

Groens Paradijs is een welzijnsorganisatie die voor een groot gedeelte wordt gerund door studenten. Dit samen met professionals op het gebied van zorg, IT en hospitality.